Loading...
Home 2022-11-14T12:25:10+00:00

Κυριότερα Θέματα

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 16/11/2022 18:30

Τελευταία Νέα

δείτε περισσότερα νέα .....

δείτε περισσότερα δελτία τύπου ......

Εκδηλώσεις

🧬Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID-19 τη Δευτέρα 28.11 και την Τετάρτη 30.11.2022
----------------------
🔴 Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό ...Ερυθρό Σταυρό και τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων θα διεξάγει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19.
❗ Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται και θα διενεργούν rapid tests:
🔴 Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο Αγίων Θεοδώρων (Ι. Στάμου, Άγιοι Θεόδωροι), ώρες 09:30 - 13:30
🔴 Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Κτήριο Beau Rivage - πρώην ξενοδοχείο - (Ποσειδώνος & Ήρας 2, Παραλία Λουτρακίου), ώρες 09:30 - 14:00
🗒 Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

5ος-6ος Αγώνας#FinalRound🇬🇷🏁 πανελλήνιου πρωταθλήματος Εντούρο και 4ος Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος
-----
Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Εκκίνηση: Δημοτικό ...parking Λουτρακίου (έναντι 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου)
-----
👉Τελευταίος γύρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος για τους Αθλητές του Εντούρο!!
💪Δώσαμε την ψυχή μας για να βγει ένας καταπληκτικός Αγώνας όπως αξίζει βέβαια στο αγαπημένο μας Άθλημα
Και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε...
🤙 Σας περιμένουμε όλους στο πανέμορφο Λουτράκι μας για μια υπέροχη διαμονή και έναν φανταστικό αγώνα🏁🇬🇷
-----
Διοργάνωση: ΜΟ.Λ.Π -Μοτοσυκλετιστες Λουτρακίου-Περαχώρας | ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΕ
Υποστήριξη: Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

#FinalRound #visitloutraki #enduro

𝚷𝚨𝚴𝚬𝚲𝚲𝚮𝚴𝚰𝚶 𝚱𝚼𝚷𝚬𝚲𝚲𝚶 𝚱𝚨𝚸𝚨𝚻𝚬 𝚬𝚪𝚾𝚸𝛀𝚳𝛀𝚴 & 𝚳𝚨𝚼𝚸𝛀𝚴 𝚭𝛀𝚴𝛀𝚴 – 𝚲𝚶𝚼𝚻𝚸𝚨𝚱𝚰 2022
-----
Με μεγάλη επιτυχία, αρκετούς ...θεατές και συμμετοχές που ξεπερνούν τις 3.000, ξεκίνησε σήμερα το πρωί, το Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.γαλανόπουλος.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων
-----
Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation Karate Loutraki KARATE LOUTRAKI
#cityofloutrakiofficial #visitloutraki #ShotokanLoutraki #hellaskarate

Νίκη του Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κατά του ΠΑ.ΚΟ.Ε.
-----
Εκδικάστηκε την 23η Νοεμβρίου 2022, ενώπιον της κυρίας Προέδρου του Μονομελούς ...Πρωτοδικείου Κορίνθου, το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, κατά του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑ.ΚΟ.Ε.).

Ο Δήμος και η ΔΕΥΑ, με το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής, ζητούσαν να αποσυρθεί άμεσα από το ΠΑ.ΚΟ.Ε., το ψευδέστατο, επιτηδευμένο, συκοφαντικό και αναληθές δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 2-11-2022 στην ιστοσελίδα του, σχετικά με την ποιότητα ύδατος στην πόλη του Λουτρακίου, το οποίο χαρακτήρισε ως δήθεν καρκινογόνο και επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων του Λουτρακίου.

Ήδη, με ιστορική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προηγήθηκε του Δικαστηρίου αυτού, σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις ενώθηκαν και συστρατεύτηκαν, αποφασίζοντας ομόφωνα να εξαντληθεί κάθε νόμιμο μέσο απέναντι σε εκείνους που έχουν ως αποκλειστικό τους σκοπό να βλάψουν την φήμη του νερού της πόλης του Λουτρακίου και κατ’ επέκταση την οικονομία, την πρόοδο και την ανάπτυξή της.

Για τον λόγο αυτό, το δυναμικό παρόν έδωσαν στο Δικαστήριο, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων αλλά και εκπρόσωποι διαφόρων τοπικών φορέων, στηρίζοντας έμπρακτα τις δικαστικές αυτές ενέργειες.

Στην ακροαματική διαδικασία, τοποθετήθηκαν τόσο ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, όσο και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κα. Πρωτοπαππά Μαρία, κ. Λογοθέτης Κωνσταντίνος και κ. Ζερβός Κωνσταντίνος.

Μάλιστα οι ανωτέρω επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, είχαν ενεργή νομική συμμετοχή ενώπιον του Δικαστηρίου, καθώς άσκησαν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Δήμου και της ΔΕΥΑ, εκπροσωπούμενοι νομικά από τον δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει οριστεί ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου Λουτρακίου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Τη νομική εκπροσώπηση αντίστοιχα της ΔΕΥΑ Λουτρακίου, ανέλαβε ο πληρεξούσιος δικηγόρος και νομικός σύμβουλός της κ. Γεώργιος Πέτρου.

Επίσης, πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Δήμου και της ΔΕΥΑ, άσκησε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας, που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου.

Μετά από μία πολύωρη διαδικασία, στην οποία εκτέθηκαν όλα τα επιχειρήματα που καταδεικνύουν ότι το νερό της πόλης του Λουτρακίου είναι απολύτως κατάλληλο, χθες 24/11/2022, εκδόθηκε η απόφαση της κ. Προέδρου του Δικαστηρίου, η οποία έκανε ΔΕΚΤΟ το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής και διατάσσει το ΠΑ.ΚΟ.Ε. να αποσύρει το δημοσίευμα του, που αφορά στην ποιότητα του νερού της πόλης του Λουτρακίου.

Με τον πιο εμφαντικό τρόπο, δικαιώνεται πλήρως ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, δίνοντας έτσι για μία ακόμη φορά, ηχηρή απάντηση απέναντι στα επικίνδυνα και ανυπόστατα αυτά δημοσιεύματα, αλλά και ένα ισχυρό ράπισμα απέναντι στις αναλήθειες και στα στοχευμένα ψεύδη.

Η απόφαση αυτή, επιβεβαιώνει ότι το νερό του Λουτρακίου, είναι ποιοτικό, κατάλληλο για χρήση και πόση και πιστοποιεί ότι για την διαφύλαξή του, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα καταλληλόλητας και προστασίας του, καταρρίπτοντας συγχρόνως τα μυθεύματα και τα παραπλανητικά δημοσιεύματα του ΠΑ.ΚΟ.Ε.

Με γνώμονα το δημοτικό συμφέρον και την ασφάλεια των δημοτών αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την προστασία της φήμης του νερού της πόλης του Λουτρακίου, ο κοινός αγώνας όλων των δημοτικών παρατάξεων καθώς και όλων των αρμοδίων φορέων για την καταπολέμηση κάθε είδους προσβολής του φυσικού μας πλούτου, θα συνεχιστεί αμείωτα, μέχρι τέλους.

Αυτό οφείλουν να το συνειδητοποιήσουν όλοι εκείνοι, οι οποίοι θεωρούν, ότι μέσα από παράνομες και αθέμιτες πρακτικές, μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα για να πλήξουν τον Δήμο μας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2022
-----
Στις 26 και 27 Νοεμβρίου η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ διοργανώνει το επίσημο Πανελλήνιο ...Κύπελλο στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου "Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ".
Οι συμμετοχές ξεπερνάνε τις 3.000 .
Οι αθλητές θα μπορούν να λάβουν μέρος και σε Κάτα και σε Κούμιτε
Το Καράτε μέσα από πολλαπλά οφέλη (άριστη εκγύμναση-πειθαρχία-σεβασμός-αυτοάμυνα) προσφέρει προς τους αθλούμενους , μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα παρουσίας προς αθλητικές διοργανώσεις.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.
-----
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο:

🩸 49η Εθελοντική Αιμοδοσία 🩸
...φέτος για κάποιον ένα σακουλάκι αίμα θα είναι το καλύτερο δώρο!
-----
Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η 49η ...Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με τη συμμετοχή και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου.

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων