Loading...
Home 2024-02-19T12:35:07+00:00

Κυριότερα Θέματα

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της  19/02/2024 18:00

Τελευταία Νέα

δείτε περισσότερα νέα .....

δείτε περισσότερα δελτία τύπου ......

Εκδηλώσεις

🎭Καρναβάλι στο Λουτράκι🎉

🔥Μικροί και μεγάλοι ξεκινάμε τον χορό, πιασμένοι χέρι χέρι και υποδεχόμαστε την Σαρακοστή με το παραδοσιακό έθιμο "Άναμμα ...Φωτιάς" στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους.

🎉Χρώματα, μουσικές, αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, παρέλαση καρναβαλιστών, πληρωμάτων και αρμάτων δεσπόζουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

🎭Σας περιμένουμε όλους!

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κηρύχθηκε σε ...κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της λειψυδρίας με απόφαση του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας (Α638/20-2-2024, ΑΔΑ: 9ΔΗΤ46ΝΠΙΘ-ΦΩΙ).
Η απόφαση εκδόθηκε ύστερα από τεκμηριωμένο αίτημα του Δήμου για την άμεση αναγκαιότητα προστασίας των αποθεμάτων νερού καθώς και τη δρομολόγηση και ολοκλήρωση μέχρι τον Ιούνιο συμπληρωματικών έργων εξεύρεσης νέων υδατικών πόρων.
Για τον σκοπό αυτό, καταρτίζεται από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ η Πράξη με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ 2022-24» που περιλαμβάνει 26 μελέτες συμβάσεων συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν ενδεικτικά Αφαλατώσεις, νέες γεωτρήσεις, εξοπλισμός γεωτρήσεων, δίκτυα διασύνδεσης γεωτρήσεων, τηλεμετρία γεωτρήσεων, καλλιέργεια πηγών κ.ά.
Την ερχόμενη εβδομάδα, στην 1η Συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ θα τεθούν προς έγκριση οι παραπάνω μελέτες προκειμένου να ανατεθεί η εκτέλεση των συμβάσεων με κατεπείγουσες διαδικασίες.

Αγαπητοί καταναλωτές,
Η μάχη ενάντια στην λειψυδρία είναι υπόθεση όλων! Έχουμε χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές να διατηρήσουμε αναλλοίωτο το φυσικό αγαθό του μεταλλικού νερού, χάρις στο οποίο ο Δήμος μας είναι παγκόσμια γνωστός.
Εκτός από την εξασφάλιση νέων ποσοτήτων νερού είναι απολύτως αναγκαίος ο περιορισμός της κατανάλωσης αποκλειστικά και μόνο για ανάγκες ύδρευσης.
Σας καλούμε να γίνετε συμπαραστάτες στον κοινό αγώνα για την εξασφάλιση φτηνού και υγιεινού νερού σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης, ξεκινάμε από σήμερα μια προσπάθεια συνεχούς επικοινωνίας και ενημέρωσης όχι μόνο για την πορεία των έργων, αλλά και για τα συμπληρωματικά μέτρα εξοικονόμησης νερού και τον δραστικό περιορισμό της αλόγιστης χρήσης και της σπατάλης.

Η πρόσβαση στο φυσικό αγαθό του νερού είναι δικαίωμα όλων μας!
Η προστασία του νερού είναι υποχρέωση όλων μας!

Για την ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ | Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Δημήτριος Πρωτονοτάριος | Δημοτικός Σύμβουλος Λ-Π-ΑΘ

Κύπελλο γυναικών LOCO: Προεγγραφές εισιτηρίων για το final-4 στο Λουτράκι

Η Ε.Ο.ΠΕ. και ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνουν ότι θα διατεθούν... με την μέθοδο της προεγγραφής θέσεις εισόδου για το final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι το διάστημα 8-10 Μαρτίου, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Άρη.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να προεγγραφούν από την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 4 Μαρτίου αυστηρά έως τις 15.00.

Οι τρόποι προεγγραφής είναι οι εξής:

Στο Δημοτικό Κτίριο Beau Rivage στο Λουτράκι (Ποσειδώνος & Ήρας 2) τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι (09.00-15.00).

Θα δηλώνεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και η ημέρα αγώνων. Οι γονείς μπορούν να δηλώσουν μόνο τα τέκνα τους.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων μετά τον έλεγχο των καταστάσεων από την ΕΛ.ΑΣ. θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την παραλαβή την ημέρα των αγώνων.

Η προεγγραφή και η παραλαβή του εισιτηρίου θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπική με μόνη εξαίρεση το ανήλικο τέκνο και πάντα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τόσο για την παραλαβή όσο και για την είσοδο στο γήπεδο είναι αναγκαία η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ακόμη και για ανήλικα άνω των 12 (ο νόμος ορίζει υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας) και σε περίπτωση που δεν έχουν ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. ο οποίος για την παραλαβή θα πρέπει να επιδεικνύεται και μόνο εφόσον πρόκειται για τέκνο κατόχου εισιτηρίου εισόδου.

🏐 Το πρόγραμμα των αγώνων

🏅ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ.
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

🎖ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ. / Νικητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών LOCO: To πρόγραμμα του 17ου Final-4

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Hellenic Volleyball Federation ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία με την ...επιχείρηση #LOCO.

Η επιχείρηση LOCO που στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία χρόνια με χορηγίες στις Εθνικές μας ομάδες θα αποτελέσει τον χορηγό ονομασίας της 25ης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών και το final-4 που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Μαρτίου στην πόλη του Λουτρακίου μετονομάζεται σε ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ LOCO.

Παράλληλα, η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει το επίσημο πρόγραμμα του 17ου final-4, οι αγώνες του οποίου θα μεταδοθούν από την Δημόσια Τηλεόραση.

✅ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ 🏐
| Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 |
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ.
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

✅ΤΕΛΙΚΟΣ 🏐
| Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 |
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ. / Νικητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

#cityofloutrakiofficial #final4 #volleyball #ert3 #visitloutraki

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, για την εξυπηρέτηση των δημοτών, τοποθέτησε και έθεσε σε λειτουργία ένα μηχάνημα αυτόματων πληρωμών των ...λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α. Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.

Το σημείο εγκατάστασης του μηχανήματος είναι έξω από το κτήριο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Ο.Σ.Ε. Αγίων Θεοδώρων, όπου θα στεγαστούν τα νέα γραφεία της ΔΕΥΑ.

✅Το μηχάνημα λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
✅Πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο με κάρτα.
✅Δεν υπάρχει επιπλέον χρηματικό κόστος για τους καταναλωτές.

Για την αυτόματη πληρωμή χρειάζεται να συμπληρώσετε μόνο τον αριθμό RF στο κάτω αριστερό μέρος του λογαριασμού και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου.
Μετά την πληρωμή, το μηχάνημα εκδίδει έντυπη απόδειξη και γίνεται αποστολή αποδεικτικού μηνύματος SMS στο κινητό που συμπληρώσατε.

Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του μηχανήματος.

Για οποιοδήποτε ζήτημα ή ερώτηση μην διστάσετε να απευθυνθείτε στην ΔΕΥΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Dimitris Protonotarios

#cityofloutraki #deyalath

Κάλεσμα της Αντιδημάρχου Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Θεώνης Μαυροματίδου προς τους επιχειρηματίες εστίασης, τουρισμού, εμπορικών ...καταστημάτων και ξενοδόχους για συμμετοχή τους στο Καρναβάλι Λουτρακίου

Με την ολοκλήρωση του προγραμματισμού των Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας κ. Θεώνη Μαυροματίδου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες εστίασης, τουρισμού, ξενοδόχους και επιχειρηματίες εμπορικών καταστημάτων του Δήμου μας για συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που εκτείνονται σε όλο το χρονικό διάστημα της Αποκριάς.

✅Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:30 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου.