Διαβούλευση για τη Στρατηγική Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ)

Διαβούλευση για τη Στρατηγική Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) 2024-01-15T13:33:43+00:00

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πρόκειται, από κοινού με τον Δήμο Κορινθίων, να αξιοποιήσει το αναπτυξιακό «εργαλείο» της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Η Στρατηγική ΒΑΑ θα είναι ένα σχέδιο δράσης με έργα και παρεμβάσεις αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα, στη διαμόρφωση του οποίου καλούνται να συμμετέχουν οι τοπικοί φορείς και οι κάτοικοι με τις προτάσεις τους.

Η διαδικασία αυτή της διαβούλευσηςε πρώτη φάση– περιλαμβάνει τη διακίνηση του συνημμένου ερωτηματολογίου σε φορείς τοπικά, καθώς και τη σύγχρονη ανάρτησή του στις ιστοσελίδες του Δήμου για την υποβολή του και από μεμονωμένους ενδιαφερόμενους.

Στη διαδικασία αυτή καλούμε δημότες ή/και κατοίκους να συμμετέχουν συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο στο σύνδεσμο: https://form.jotform.com/233553388999074 συμβάλλοντας έτσι, τόσο στην αξιολόγηση των προτεραιοτήτων της  ΒΑΑ όσο και στον εμπλουτισμό της με προτεινόμενες δράσεις.

Τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια παρακαλούμε να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου (info@loutraki.gr)  έως τις 19-1-2024.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

 

Back