𝝥𝝖𝝘𝝟𝝤𝝨𝝡𝝞𝝤 𝝥𝝦𝝮𝝩𝝖𝝝𝝠𝝜𝝡𝝖 𝝥𝝖𝝠𝝜𝝨 𝝗𝝚𝝩𝝚𝝦𝝖𝝢𝝮𝝢 𝟮𝟬𝟮𝟯 | Τελετή Έναρξης

𝝥𝝖𝝘𝝟𝝤𝝨𝝡𝝞𝝤 𝝥𝝦𝝮𝝩𝝖𝝝𝝠𝝜𝝡𝝖 𝝥𝝖𝝠𝝜𝝨 𝝗𝝚𝝩𝝚𝝦𝝖𝝢𝝮𝝢 𝟮𝟬𝟮𝟯 | Τελετή Έναρξης

Με εντυπωσιακό τρόπο που ξεσήκωσε το γεμάτο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου “Γ. Γαλανόπουλος”, ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης Βετεράνων 2023!💪
✅ Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ.Γιάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ.Γιώργος Γκιώνης, ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης κ.Θοδωρής Χαμάκος, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης κ.Καρλ Μάρτιν Ντίτμαν, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κ.Δημήτρης Τραμπάκουλας , ο νεο-εκλεγέντας περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού τομέα Αθηνών κ.Βασίλης Λώλος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Sportcamp Group κ.Σπύρος Καραβούλης.
✨ Στην πρώτη ημέρα των αγώνων οι σπουδαίες αναμετρήσεις κυριάρχησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι διακρίσεις, καθώς από ελληνικής πλευράς ο Δημήτρης Αθανασιάδης άγγιξε το βάθρο των νικητών, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.
Κάποιες δηλώσεις…
▪ Γ.Βρούτσης: “Ανακοινώνω πως σε ένα μήνα από τώρα, η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη”
▪ Θ.Χαμάκος: “Συγχαρητήρια στην ΕΛΟΠ για τη μεγάλη συμμετοχή”
▪ Δ.Τραμπάκουλας: “Ελπίζουμε σε μεγαλύτερη εξωστρέφεια”
▪ Γ.Γκιώνης: “Το Λουτράκι στηρίζει την Πάλη και φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις”.
Την τελετή έναρξης πλαισίωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου “Μελαγκάβι” με παραδοσιακούς χορούς από την Πελοπόννησο.
Διαβάστε όλο το Δελτίο Τύπου εδώ ➡️ https://loutraki.gov.gr/…/teleti-enarxis-pagkosmioy…/
Βρείτε τη Media Gallery εδώ ➡️ https://bit.ly/3rW9IKR
2023-10-31T11:13:14+00:00 Οκτώβριος 18th, 2023|, Νέα, Συμαντικά|
Back