Ύστερα από την υποβολή αιτήματος χορήγησης εξοπλισμού για το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων προς την εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. από τον Δήμο μας, πετύχαμε την έγκριση προμήθειας δύο προκατασκευασμένων οικίσκων, για άμεση και βραχυπρόθεσμη αντιμετώπιση της έλλειψης χώρου του ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κορίνθου.
Οι αίθουσες τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Θεώνη Μαυροματιδου, του Αν. Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Δημήτριου Μακρίδη και της Διευθύντριας του ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου κ. Αριστέας Καλογεροπούλου.
Το αίτημα υποβλήθηκε σε συνέχεια της επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος, στις 22/05/2024, κατόπιν πρόσκλησης της Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Μαυροματίδου Θεώνης, προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου κ. Οικονομόπουλο Δημήτριο, την Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής & Ενταξιακής Εκπ/σης κ. Παρίση Μαρία, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας κ. Γκιόκα Αθανάσιο, την Δ/ντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κορίνθου κ. Κόντη Αλεξία και την Δ/ντρια του ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου κ. Καλογεροπούλου Αριστέα, όπου διαπιστώθηκε ότι η στέγαση του ΕΝΕΕΓΥΛ είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω έλλειψης χώρου.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε στενή και εποικοδομητική συνεργασία με την εταιρεία «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.», ενισχύοντας τις σχολικές υποδομές του Δήμου μας.
🙏Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκος Ταγαράς για την ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση του αιτήματός μας για κτιριακό εξοπλισμό ελαφράς προκατασκευής για την κάλυψη εκτάκτων στεγαστικών αναγκών του ΕΝΕΕΓΥΛ.
2024-07-25T17:32:14+00:00 Ιούλιος 25th, 2024|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή