Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

1970-01-01T00:00:00+00:00
Φόρτωση Εκδηλώσεις

← Επιστροφήσε Εκδηλώσεις

Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

+ Χάρτης Google
Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο
Λουτράκι, Κορινθία 20300 Ελλάδα
2744021124

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στοχεύει να συνεισφέρει δυναμικά στην πολιτιστική ανάδειξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και να συμβάλει αποφασιστικά στην αποτελεσματικότερη διεξαγωγή επιστημονικών και επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων.

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο βρίσκεται στην είσοδο του Λουτρακίου και μπορεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες συνέδρους. Είναι σχεδιασμένο με διεθνείς προδιαγραφές και είναι εφοδιασμένο με σύγχρονο τεχνολογικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Διαθέτει ένα κύριο αμφιθέατρο 400 θέσεων, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, φουαγιέ, εστιατόριο, βεστιάριο, καθώς επίσης, υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας, ιδιωτική βεράντα και ευρύχωρο parking. Οι χώροι του είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Φιλοξενεί συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές κι επαγγελματικές συναντήσεις και ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων (θεατρικές παραστάσεις, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις), διαλέξεων και εκθέσεων υψηλών απαιτήσεων.

Οι χώροι διατίθενται, ύστερα από αίτηση, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον κανονισμό λειτουργίας του Κέντρου, για να προσφέρουν ένα μοναδικό χώρο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  • Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Εκδηλώσεις List Navigation

Επιστροφή