16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ | Old Stars Game

1970-01-01T00:00:00+00:00
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Λουτράκι είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους βετεράνους αθλητές στο 16ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ Old Stars Game, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο του SportCamp.

Με πολύ κέφι και έντονη την επιθυμία να ξανασμίξουν ύστερα από τρία χρόνια αγωνιστικής απραξίας λόγω κορωνοϊού, οι βετεράνοι του αθλήματος θα ξαναθυμηθούν στιγμές του παρελθόντος, με τη χαρά της συμμετοχής να ξεπερνά κάθε αποτέλεσμα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν και τις δυνάμεις τους σε ένα βαθμό καθώς το πέρασμα του χρόνου δεν αφήνει αναλλοίωτες, τις δεξιότητες αρκετών συμμετεχόντων.

Από το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου έως το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, η δράση θα είναι ασταμάτητη και οι καλύτερες ομάδες θα διεκδικήσουν τους πρώτους τίτλους στην κατηγορία τους. Παράλληλα, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε πλήρη αγωνιστική δράση όλα τα μεγάλα ονόματα καθώς, όπως ισχυρίζονται οι διοργανωτές, τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, το «τόπι» όμως δεν ξεχνιέται και οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος όλης της Ελλάδας προσέρχονται αποφασισμένοι να το αποδείξουν.

Πρόγραμμα αγώνων:

Συμμετοχές:

 

16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ | Old Stars Game

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2022
Επιστροφή