Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 29/03/2022

Πολιτικό Όργανο:
Ημερομηνία:
29/03/2022 18:30
Ηλεκτρονικό αρχείο πρόσκλησης:
Θέματα:

1.Ορισμός της στάσης που θα κρατήσει ο εκπρόσωπος του Δήμου, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τουριστικής Α.Ε. ΟΤΑ στις 30/3/22, ο οποίος θα οριστεί από την οικονομική επιτροπή στα κάτωθι θέματα:   

  1. Λήψη απόφασης ή μη για την μίσθωση του Υδροθεραπευτηρίου «Loutraki Thermal Spa» της εταιρείας μας.
  2. Λήψη απόφασης για ανάθεση σύνταξης των τευχών δημοπράτησης του διαγωνισμού που αφορά την μίσθωση του «Loutraki Thermal Spa» της εταιρείας και εν γένει της υποστήριξης της όλης διαδικασίας διεξαγωγής του εν λόγω διαγωνισμού.   
  3. Λήψη οριστικής απόφασης ή μη για ανάθεση στην εταιρεία ΕΡΝΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, την σύνταξη νέας μελέτης αποτίμησης της συμμετοχής της Λουτράκι Α.Ε. στην Κοινοπραξία Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ Λουτράκι Α.Ε. & Κλαμπ Οτελ Λουτράκι Καζίνο Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Α.Ε. με θέμα την μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρεία, μετά την προσκόμιση της οικονομικής της προσφοράς.  Εξουσιοδότηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάθεσης του έργου.  

 

προκειμένου το θέμα να συζητηθεί πριν την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης κατά την προαναφερθείσα ημερομηνία.Αποφάσεις Συνεδρίασης

Αριθμός απόφασης Θέμα Ηλεκτρονικό αρχείο
2022-03-28T16:07:08+00:00 Μάρτιος 28th, 2022|
Επιστροφή