Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων

1970-01-01T00:00:00+00:00
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

H νέα γενιά αθλητών της άρσης βαρών θα πρωταγωνιστήσει από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Απριλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, που θα γίνει στο Sportcamp στο Λουτράκι.

Τα νέα ταλέντα του αθλήματος, συνολικά 180 αθλητές και αθλήτριες από 39 σωματεία, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους. Ισχυρό κίνητρο για όλους είναι το γεγονός ότι εκτός από την επιδίωξη της διάκρισής τους θα αγωνιστούν και για την ένταξή τους στην Εθνική ομάδα  για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων & U15 που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα με την συνεργασία της ομοσπονδίας με την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Κορινθίας, θα διεξαχθούν και οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024.

Χορηγοί της Ε.Ο.Α.Β. είναι η Cosmote, η Bioiatriki+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ που προσφέρει διατροφολογικές και εργομετρικές υπηρεσίες και η εταιρεία αθλητικής ένδυσης Αthlos.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, το νερό Αιώνιο και ο χορηγός επικοινωνίας nofakenews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝ ΠΡΩΤ. Ε-Ν ^0 Π-Κ

 

Back