Διήμερη δράση εθελοντών κτηνιάτρων

Διήμερη δράση εθελοντών κτηνιάτρων

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς που υλοποιεί ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στειρώθηκαν στο Λουτράκι και στα Ιδιωτικά Κτηνιατρεία της κ. Μπελιβάνη Μαρίας και του κ. Λέκκα Ιωάννη, ογδοντατέσσερα (84) αδέσποτα ζώα συντροφιάς, ήτοι ογδονταμία (81) γάτες και  τρία (3) αρσενικά σκυλιά, από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τοπικό Φιλοζωϊκό Σωματείο Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας (ΚΟ.ΠΡ.Α.Π.) και συμμετείχαν Εθελοντές Κτηνίατροι Ελλάδας και οι Ιδιώτες Κτηνιάτρους Λουτρακίου, Μπελιβάνη Μαρία και Λέκκας Ιωάννης. Παρόν σε αυτή τη δράση ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Πέρρας.

Οι Εθελοντές Κτηνίατροι φιλοξενήθηκαν το διήμερο της δράσης, στο Ξενοδοχείο της «CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI» ενώ η παροχή νερών, καφέδων και σνακ και τις δύο ημέρες της δράσης ήταν ευγενική χορηγία των ΛΥΧΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ – «ΖΩΟΛΥΧΟΥΔΙΕΣ», Παπανικολάου 63 – Λουτράκι, CAFÉ « AVENUE 24», Διασταύρωση Σχολής Μηχανικού – Λουτράκι & ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστίες οφείλουμε και στους δύο Ιδιώτες Κτηνιάτρους Λουτρακίου, για την παραχώρηση των Κτηνιατρείων τους, αλλά και για την ενεργό συμμετοχή τους στη δράση.

 

2024-06-03T12:41:49+00:00 Ιούνιος 3rd, 2024|, Νέα, Συμαντικά, |
Back