𝑪𝑺𝑰𝑻 – 𝑾𝑶𝑹𝑳𝑫 𝑺𝑷𝑶𝑹𝑻 𝑮𝑨𝑴𝑬𝑺 𝟐𝟎𝟐𝟓: Το Λουτράκι διεκδικεί τους Αγώνες!

𝑪𝑺𝑰𝑻 – 𝑾𝑶𝑹𝑳𝑫 𝑺𝑷𝑶𝑹𝑻 𝑮𝑨𝑴𝑬𝑺 𝟐𝟎𝟐𝟓: Το Λουτράκι διεκδικεί τους Αγώνες!

Στο παγκόσμιο συνέδριο της CSIT στη Ρώμη συμμετείχε ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κύριος Γιώργος Γκιώνης, με σκοπό να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δήμου μας για τη διεκδίκηση των CSIT – World Sports Games 2025, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας Hellenic Organization for Company Sport & Health που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του, κύριο Νίκο Κερασοβίτη.
Παρουσιάστηκε αναλυτικά η πρόταση διεκδίκησης προς την CSIT Executive Committee σχετικά με τον ελκυστικό προορισμό του Λουτρακίου, τις σύγχρονες αθλητικές υποδομές της περιοχής καθώς και οι εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας των επιχειρήσεων του Δήμου.
Υπήρξε ισχυρή δέσμευση στο να πραγματοποιηθούν Αγώνες με σεβασμό στο περιβάλλον.
Οι υποψήφιοι για τους Αγώνες CSIT 2025 ήταν η πόλη Μπουσάν, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Κορέας και το Λουτράκι, ενώ οι CSIT World Sports Games 2023 θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Cervia της Ιταλίας.
Ο CSIT είναι ένας διεθνής αθλητικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1913 με κύρια δραστηριότητα τη διοργάνωση διεθνών αθλητικών events, ανοιχτές για ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας, φύλου και καταγωγής.
Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις στο πλαίσιο τους εργασιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού και της αντίστοιχης παγκόσμιας και λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την αιγίδα τους.
2022-11-21T13:07:23+00:00 Νοέμβριος 18th, 2022|, Νέα, Συμαντικά|
Back