Δίπλα στο πλευρό των Εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο ο Δήμαρχος

Δίπλα στο πλευρό των Εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο ο Δήμαρχος

Δίπλα στο πλευρό των Εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis
Στο 1o Εκλογικό Συνέδριο της νεοσύστατης Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε.), στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, παρουσία 200 συνέδρων παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023.
Ο Γιώργος Γκιώνης ήταν ο πρώτος Δήμαρχος που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Ομοσπονδίας, διευκολύνοντάς την ώστε το συνέδριο να πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι.
Κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του συνεδρίου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι, καθώς επίσης, στην προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική Αρχή να προωθήσει τα δικαιώματά των εργαζομένων που συμβάλλουν καθημερινά στην ευημερία και την ομαλή λειτουργία του τομέα.
🙏Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: “Εμείς, ως δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει πως εκτιμάμε βαθύτατα τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζετε στην οικονομική ζωή και την ευημερία του τόπου.
Είστε εκείνοι που διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών και του εμπορίου, και παρέχετε αναντικατάστατες υπηρεσίες σε όλη την κοινότητα.
Αναγνωρίζουμε πως οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά είναι πολλές: με αυξημένους ρυθμούς εργασίας, απαιτήσεις για αυξημένη αποτελεσματικότητα και οικονομικές πιέσεις.
Είμαστε εδώ να ακούσουμε τις ανησυχίες σας, να συνεργαστούμε μαζί σας και να προωθήσουμε τα δικαιώματά σας”.
2023-10-31T10:38:09+00:00 Σεπτέμβριος 5th, 2023|, Νέα, Συμαντικά|
Back