Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Πανηγύρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Πανηγύρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ

Συνάντηση για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση του Πανηγυριού της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ, Πολιούχου του Λουτρακίου, με την ευκαιρία της θεομητορικής εορτής του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Βασιλόπουλος, ο νέος Αστυνομικός  Διευθυντής Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης, η Διοικήτρια Α.Τ. Λουτρακίου Μάρθα Μυστακίδου, ο Ανθυποπυραγός Προϊστάμενος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας Χρήστος Μακρής, ο Πυρονόμος Αναπληρωτής Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας Βασίλειος Καλέας, ο κ. Κόρακας και η κ. Γιάννακα από την εταιρία ιδιωτικής ασφάλειας του πανηγυριού, ο Αντιδήμαρχος Α.Α., Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Σωτήριος Πέρρας, ο υπάλληλος του Δήμου Βασίλης Ζερβός και οι Δημοτικοί Αστυνόμοι Νάνσυ Πουλακίδα και Θοδωρής Ζιάζιος.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιφορά της εικόνας, την αστυνόμευση του χώρου, την καλύτερη οργάνωση και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του πανηγυριού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2019-09-13T11:59:43+00:00 Σεπτέμβριος 6th, 2019|Δελτία Τύπου, Σημαντικά|
Επιστροφή