Ξεκίνησαν οι εργασίες στους Καταρράκτες Λουτρακίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες στους Καταρράκτες Λουτρακίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες που αφορούν στην εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων» που είχε πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00€.
 
Η εν λόγω παρέμβαση στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στο σημείο «Καταρράκτες» κρίνεται απολύτως απαραίτητη λόγω και της αστάθειας των πρανών στην ευρύτερη περιοχή, καθώς η αποκατάσταση των βραχοπτώσεων -του κατολισθητικού φαινομένου- είναι δύσκολη και επιτακτική. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα δημιουργηθεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς.
 
Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως «Με την ολοκλήρωση του έργου, τίθενται επιτέλους και οι βάσεις για την επαναλειτουργία του καταστήματος στους Καταρράκτες. Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ.Νίκο Ταγαρά καθώς συνέδραμε καθοριστικά για να ξεκινήσει επιτέλους ένα τόσο απαραίτητο έργο για την ασφάλεια του οδικού δικτύου της περιοχής μας».
 
2022-02-16T09:47:53+00:00 Φεβρουάριος 15th, 2022|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή