Ξεκινάνε οι εργασίες αποκατάστασης και επισκευής του Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων

Ξεκινάνε οι εργασίες αποκατάστασης και επισκευής του Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων

Υπεγράφη το μεσημέρι της Πέμπτης 15ης Ιουλίου 2021, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση του Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων» προϋπολογισμού 300.000,00€ μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του αναδόχου του έργου, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό έργο άμεσης προτεραιότητας, το οποίο εντάχθηκε στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς υλοποίηση, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού.

Το γήπεδο Αγίων Θεοδώρων αποτελεί έναν χώρο άθλησης μεγάλου αριθμού ατόμων από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και την ευρύτερη περιοχή. Ύστερα από την καταιγίδα «Γηρυόνης» που έπληξε την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων τον Νοέμβριο 2019, το γήπεδο υπέστη πολλές και σοβαρές φθορές, ώστε να κρίνονται αναγκαίες οι εργασίες αποκατάστασης, που θα δημιουργήσουν και πάλι τις ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης των αθλητών και των αθλητριών.

Η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Δημοτικής ενότητας Αγίων Θεοδώρων παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή, της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Υπεύθυνη για θέματα εκπαίδευσης Αθηνά Κόρκα Κώνστα, του Εντεταλμένου Συμβούλου Εξειδικευμένων θεμάτων Π.Ε. Κορινθίας Γιώργου Οικονόμου, της Ειδικής Συμβούλου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Ιωάννας Κασίμη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της «Πελοπόννησος Α.Ε. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.» Σωτήρη Μουρίκη, του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων Σπύρου Ράτη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων Άρη Κωνσταντή Σκουλικαρίτη, του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ της ομάδας ποδοσφαίρου καθώς και άλλων Περιφερειακών Συμβούλων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2021-07-20T11:21:12+00:00 Ιούλιος 16th, 2021|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή