Ξεκινάει το έργο για την ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στην Περαχώρα

Ξεκινάει το έργο για την ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στην Περαχώρα

Ένα πάγιο αίτημα των δημοτών, των αθλητικών ομάδων και των κατοίκων της Περαχώρας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πραγματοποίησή του.

Υπεγράφη σήμερα το πρωί η σύμβαση για το έργο «Ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα» μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «Κ/Ξ 7 ΓΕΝΝΑΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ – ΓΕΝΑΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.», παρουσία του Αντιδημάρχου Α.Α. Διοικητικού/ Οικονομικού Αναστάσιου Σακελλαρίου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού Αθανάσιου Παπαθανασίου, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππα Θυμή και του πρώην δημοτικού συμβούλου Ευάγγελου Βλάση.

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης τεχνικά και λειτουργικά αθλητικής εγκατάστασης η οποία αποτελείται από: α) τον κύριο Αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 48,50*90,00μ (60,00 *100,00μ με την απαιτούμενη βοηθητική περιοχή και τις ζώνες ασφαλείας, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου), β) ένα (1) κτίριο αποδυτηρίων εξωτερικών διαστάσεων 41,35*5,30μ με κερκίδες θεατών στην οροφή του, γ) ένα (1) κτίριο εξυπηρέτησης θεατών (υπάρχον) εξωτερικών διαστάσεων 12,78*3,00μ, δ) μία (1) πλατφόρμα (– δεξαμενών νερού & αντλητικό) με μεταλλικό στέγαστρο διαστάσεων 3,00*9,00μ. και ε) τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου της εγκατάστασης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.131.350,01€.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα αποτελεί μια καίρια παρέμβαση που δικαίως αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου του Δήμου μας. Προσηλωμένοι στους στόχους μας και πιστοί στις υποσχέσεις μας, καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να παραδώσουμε στη νεολαία αυτού του τόπου ένα γήπεδο σύγχρονο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών και των αθλητικών σωματείων. Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα να υλοποιούμε έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας».

 

Γραφείο Τύπου

2021-03-17T13:28:23+00:00 Μάρτιος 17th, 2021|Δελτία Τύπου, Σημαντικά|
Επιστροφή