Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης τον Οκτώβριο στο Λουτράκι

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης τον Οκτώβριο στο Λουτράκι

Συνάντηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης από τις 19 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2021 στο Λουτράκι, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιωργος Γκιωνης με τον εκπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Ολυμπιονίκη κ. Κώστα Θάνο παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικού – Οικονομικού κ. Αναστάσιου Σακελλαρίου Tasos Sakellariou, τον Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Σακης Παπαθανασιου και τον Αναπληρωτή Διευθυντή Κοινωνικής Προστασίας- Παιδείας – Πολιτισμού κ. Παναγιώτης Αργύρη, το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2021, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, από τις 19 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2021 στην πόλη του Λουτρακίου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος.
Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που θα προσελκύσει 750 αθλητές συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, από 50 περίπου χώρες, οι οποίοι θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης, κάνοντας χρήση των άρτιων τουριστικών υποδομών και υπηρεσιών του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, συμβάλλοντας σημαντικά στη διεθνή προβολή του Δήμου ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού και ενισχύοντας την τοπική οικονομία σε μία off-season περίοδο.
Γραφείο Τύπου

2021-10-12T11:00:50+00:00 Οκτώβριος 8th, 2021|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή