Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που αναδεικνύουν το τουριστικό προφίλ του Δήμου μας

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που αναδεικνύουν το τουριστικό προφίλ του Δήμου μας

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜουάιΤάι Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συμμετοχή του Δήμου στην πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Κυπέλλου ΜουάιΤάι 2020, στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος, καθώς επίσης, η έναρξη συνεργασίας του Δήμου με την Ομοσπονδία για την υλοποίηση μελλοντικών αγώνων και διοργανώσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σάκης Παπαθανασίου, ο Διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Παναγιώτης Αργύρης, ο Πρόεδρος του Sportcamp και του L.T.O. Σπύρος Καραβούλης και ο Διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος του Sportcamp Μπάμπης Πελέκης.

Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα σταθεί αρωγός στο όλο εγχείρημα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού, λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα εν μέσω της υγειονομικής πανδημίας.

Γραφείο Τύπου

2020-10-03T13:37:57+00:00 Οκτώβριος 3rd, 2020|Δελτία Τύπου, Σημαντικά|
Επιστροφή