Συνάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Δημήτριο Φραγκάκη

Συνάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Δημήτριο Φραγκάκη

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Δημήτριο Φραγκάκη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, στο πλαίσιο της «Ημερίδας ενημέρωσης για την τουριστική προβολή της Κορινθίας» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας και πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1ης Απριλίου 2022, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Φραγκάκης παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιο του ΕΟΤ για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, ένα σχέδιο που εστιάζει στον εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος, επενδύοντας στην αυθεντικότητα και την ξεχωριστή ταυτότητα του τόπου μας και των ανθρώπων της.
Ο κ. Γκιώνης ανέπτυξε σημεία και δράσεις που περιγράφονται στο εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Τ. Σχέδιο Δράσεων Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για το 2022, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται και στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή, με την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων Μέσων προβολής και Επικοινωνίας.

Στην ημερίδα ενημέρωσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου & Διευθύνων Σύμβουλος της “Πελοπόννησος” Α.Ε. κ. Σωτήρης Μουρίκης, ο Βουλευτής Ν. Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άννα Καλογεροπούλου και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος.

Γραφείο Τύπου

2022-04-05T13:42:18+00:00 Απρίλιος 1st, 2022|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή