Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του LTO

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του LTO

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα τουρισμού και με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (L.T.O.). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού και συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του info kiosk και της τουριστικής προβολής του τόπου μας, στο πλαίσιο του επαναπροσδιορισμού του τουριστικού μας προϊόντος.
Στην συνάντηση συμμετείχαν, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Πολιτισμού, κ. Αθηνά Κόρκα-Κώνστα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος στον τομέα του Τουρισμού, κ. Άννα Καλογεροπούλου, η Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου (L.T.O.), κ. Έλσα Τόλη και η Προϊσταμένη της Γεν. Διεύθυνσης του τμήματος Τουρισμού, κ. Κανέλα Καράμπελα. Από πλευράς του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (L.T.O.) συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δ.Σ., κ. Σπύρος Καραβούλης, εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας, κ. Άλκης Δρίτσας, ο Γραμματέας Δ.Σ. και Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», κ. Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας Δ.Σ. και Εκπρόσωπος Τουριστικών Γραφείων, κ. Δημήτρης Βλάσσης και τέλος, το Μέλος Δ.Σ. και Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κ. Γιάννης Αλεξανδρής.
Ακολούθησε η παρουσίαση του σύγχρονου υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa και των υπηρεσιών που προσφέρει από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη στις εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ.κ. Άννα Καλογεροπούλου, Έλσα Τόλη και Κανέλα Καράμπελα.

2020-05-19T21:58:14+00:00 Μάιος 19th, 2020|Δελτία Τύπου, Σημαντικά|
Επιστροφή