Συνάντηση Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο Ίβυκος»

Συνάντηση Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο Ίβυκος»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο Ίβυκος» κ. Ιωάννη Κακούρο το πρωί της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Αντικείμενο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα, ήταν μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις που ανέλαβε ο Σύλλογος, όπως διαδικτυακά σεμινάρια λαογραφικού περιεχομένου και τη χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή αφήγηση παραμυθιών για παιδιά καθώς επίσης, τις δύο μεγάλες μουσικοχορευτικές παραστάσεις που πραγματοποιήσε το 2021, την παράσταση «Από το γένος στο Έθνος» στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και την παράσταση «Μάχη της Περαχώρας- Μνημονικοί Τόποι του ‘21». Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον προγραμματισμό κοινών πολιτιστικών δράσεων το επόμενο διάστημα, με τον Δήμαρχο από την πλευρά του να δεσμεύεται για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου στις δράσεις του «Ίβυκου» προς όφελος της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Ήταν μια πραγματικά εποικοδομητική συζήτηση για μια σειρά αξιόλογων πρωτοβουλιών και δράσεων που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», στις οποίες ο Δήμος μας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης. Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Κακούρο για την πετυχημένη του πορεία ως Πρόεδρος του Συνδέσμου, να τον ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει και για την αμέριστη συμβολή του στην προβολή του τόπου μας και την ανάδειξη του πολιτιστικού μας προϊόντος».

Γραφείο Τύπου

2022-02-16T09:39:44+00:00 Φεβρουάριος 16th, 2022|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή