Πρώτη Χορήγηση Ειδικού Σήματος Λειτουργίας στο Loutraki Thermal Spa

Πρώτη Χορήγηση Ειδικού Σήματος Λειτουργίας στο Loutraki Thermal Spa

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της δημοτικής Αρχής Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη πετύχαμε τη χορήγηση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ως Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού για το Loutraki Thermal Spa. Πρόκειται για το πρώτο Υδροθεραπευτήριο που λαμβάνει αναγνώριση από το Υπουργείο Τουρισμού σε πανελλαδικό επίπεδο και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο ανάπτυξης του SPA και ενδυνάμωσης του ιαματικού τουρισμού.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης τόνισε πως «η δημοτική Αρχή συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση το έργο της για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος, ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία του επισκέπτη. Η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών σε συνδυασμό με τον θερμαλισμό και τον ιατρικό τουρισμό, αποτελεί αιχμή του δόρατος για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Η απόφαση χορήγησης του ειδικού σήματος λειτουργίας ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (Σ.Δ.Ι.Π.Ε.) στις 10 Νοεμβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη.

 

Γραφείο Τύπου

2018-11-19T21:41:39+00:00 Νοέμβριος 19th, 2018|Δελτία Τύπου, Σημαντικά|
Επιστροφή