Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκι έχει ξεκινήσει. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης για το 2021, όσον αφορά τις συμμετοχές, θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς θα αγωνιστούν 600 αθλητές από 50 χώρες.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η UWW έχει δώσει μεγάλο βάρος στην Ελλάδα, καθώς είναι η τρίτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση που γίνεται φέτος στη χώρα μας. Είχαν ακολουθήσει το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο.

Εντονο είναι και το ελληνικό ενδιαφέρον. Συνολικά θα αγωνιστούν 20 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι: Βασίλης Μπούκης, Νίκος Χριστόπουλος, Νίκος Τσιακαρας, Βασίλης Μπατάλας, Ηλίας Μπούκης, Κώστας Βουρδάνος, Γιάννης Βαλασάκης, Αλέξανδρος Μαναφας, Αλλάχ Γκολιπούρ, Βασίλης Σπανουδάκης και Βαγγέλης Ζαμπράκας.

Στην ελευθέρα θα αγωνιστούν οι: Αποστόλης Στάμος,  Ευθύμης Τσερεπας, Δημήτρης Κουρέντζης, Σπύρος Κουρσάρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανώλης Καραβάνος, Κώστας Γεωργάκης, Φίλιππος Μαρκάκης και Εμζάριος Μπετινίδης.

Η ελληνική ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τους περίπου 900 αθλητές, προπονητές, συνοδούς και διαιτητές, που εκτός από τη μεγάλη διοργάνωση θα συμβάλουν και στην ανάδειξη της χώρας μας, καθώς και στον αθλοτουρισμό.

 

2021-10-13T13:41:15+00:00 Οκτώβριος 13th, 2021|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή