«Νότες της Καρδιάς»

«Νότες της Καρδιάς»

Σε μια πολύ τρυφερή και ζεστή βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, αλλά και με διασκευές από πολύ γνωστά ελληνικά τραγούδια, ο Βαγγέλης Γερμανός ένωσε τη φωνή του με τους Λουτρακιώτες φίλους του.

Η συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ήταν αφιερωμένη σε ιερό σκοπό καθώς η 14η Φεβρουαρίου, εκτός από «Ημέρα των ερωτευμένων» έχει καθιερωθεί διεθνώς και ως ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, σχετικά με τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Σύνθημά της βραδιάς «Στηρίζουμε την «Καρδιά του Παιδιού» με την καρδιά μας».

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού» που στέλνει μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας και σας προσκαλεί να γίνετε κοινωνοί του μηνύματος του και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Βαγγέλη Γερμανό και τους Λουτρακιώτες τραγουδιστές και μουσικούς: Μάρω Μαρκέλλου, Γιώργο Μίχα, Χρήστο Νινιό, Γιάννη Τσελώνη, Βασίλη Πιερρακέα, Αντώνη Αγγελίδη, Τάκη Λυκομήτρο, Χρήστο Ζερβό και Βασίλη Κοντογιάννη για την εξαιρετική βραδιά.

Τη μουσική αυτή συνάντηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το κανάλι του Δήμου στο Youtube, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/gQ4Fni5we2o

Γραφείο Τύπου

2021-02-15T19:40:53+00:00 Φεβρουάριος 15th, 2021|Δελτία Τύπου, Σημαντικά|
Επιστροφή