Μήνυμα Δημάρχου Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Μήνυμα Δημάρχου Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου, της Ελληνικής Επανάστασης που οδήγησε στην εθνική παλιγγενεσία, μας βρίσκει σε μια χρονική συγκυρία που καλούμαστε όλοι να δώσουμε τον δικό μας αγώνα σε έναν ύπουλο, αόρατο εχθρό και να αναθεωρήσουμε την καθημερινότητά μας και τις προτεραιότητές μας.

Με το βλέμμα στραμμένο στην εθνική ενότητα και ομοψυχία και στους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, αποδίδουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης και τα ιδανικά της. 

Φέτος, καλούμαστε όλοι να δώσουμε μια διαφορετική διάσταση στον πατριωτισμό θέτοντας σε προτεραιότητα την προστασία του ελληνικού λαού, της ανθρώπινης ζωής και της υγείας μας. Με τη μνήμη μας στον αγώνα της επανάστασης του 1821, τιμάμε και εορτάζουμε την φετινή επέτειο με ενότητα και εθνική ομοψυχία για να ξεπεράσουμε, στο μέτρο του δυνατού, την κρίση της πανδημίας που μαστίζει τον πλανήτη και τη χώρα μας. 

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και να μην ξεχνάμε ποτέ, να κατακτάμε τις ελευθερίες μας και τα ύψιστα ιδανικά, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ανθρώπινη ζωή. 

 

Γραφείο Τύπου 

2020-03-24T16:48:34+00:00 Μάρτιος 24th, 2020|Δελτία Τύπου, Σημαντικά|
Επιστροφή