Επίσκεψη στελεχών της ΝΔ στον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Επίσκεψη στελεχών της ΝΔ στον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Τα μεγάλα έργα υποδομής σε συνάρτηση με τις νέες επενδύσεις που έχουν ξεκινήσει στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η πραγματική ανάπτυξη, τα ζητήματα που δημιούργησε ο υπάρχοντας εκλογικός νόμος στη διοίκηση των Δήμων και τα προβλήματα που ενδεχομένως θα δημιουργήσει, σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων, ο χαμηλός αριθμός των απογραφόμενων στον Δήμο, ήταν τα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιο Κονταδάκη.

 

Τα ανώτατα στελέχη της ΝΔ επισκέφθηκαν τον κ. Γκιώνη στο Δημαρχείο Λουτρακίου το πρωί της Τρίτης 22 Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στο Νομό Κορινθίας, συζήτησαν για πολλά διαφορετικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαος Ταγαράς, ο Βουλευτής ΝΔ Νομού Κορινθίας Κώστας Κόλλιας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Αναστάσιος Γκιολής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας Δημήτρης Σουφρίλας, το μέλος της ΔΕΕΠ Κορινθίας Μαίρη Τσαντίλα, η πολιτευτής ΝΔ Ν. Κορινθίας Μαρία Παπακωνσταντίνου, μέλη και στελέχη της ΔΕΕΠ Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης ευχαρίστησε τους Υφυπουργούς κ.κ. Δήμα και Ταγαρά για την άψογη συνεργασία, τη στήριξη και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις τους στη δρομολόγηση σημαντικών έργων υποδομής και την επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Επίσης, αναφέρθηκε στην αμέριστη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα για τη χρηματοδότηση έργων ζωτικής σημασίας που συμβάλλουν καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.

Γραφείο Τύπου

 

 

2022-03-23T10:58:54+00:00 Μάρτιος 22nd, 2022|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή