Ένα εκπληκτικό video για το Λουτράκι από την Ολλανδική επαγγελματική ποδηλατική ομάδα SEG Racing Academy

Ένα εκπληκτικό video για το Λουτράκι από την Ολλανδική επαγγελματική ποδηλατική ομάδα SEG Racing Academy

Ένα εκπληκτικό video που παρουσιάζει τον μοναδικό συνδυασμό βουνού – θάλασσας που προσφέρει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ετοίμασε και παρουσίασε η Ολλανδική επαγγελματική ποδηλατική ομάδα SEG Racing Academy στο Bike B2B Workshop που διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018.

Το video του Λουτρακίου είναι παραγωγή της ομάδας και προβλήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ελληνικών προορισμών που προσφέρουν οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές. Με μεγάλη αποδοχή από τους συμμετέχοντες, επιλεγμένους Ολλανδούς και Βέλγους Τουριστικούς Πράκτορες και Tour Operators που ενδιαφέρονται να εντάξουν τον ποδηλατικό τουρισμό στα πακέτα τους, το βίντεο κάνει μια γρήγορη περιήγηση στις φυσικές ομορφιές του Δήμου μας και συμβάλλει στην ανάδειξη του Λουτρακίου σε έναν τόπο ποιοτικού ποδηλατικού τουρισμού.

Από το 2015, η SEG Racing Academy και ο αρχιπροπονητής της ομάδας Βασίλης Αναστόπουλος επιλέγουν τον τόπο μας για την χειμερινή προετοιμασία γιατί στατιστικά αποτελεί την περιοχή με τις καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες και διαθέτει διαδρομές και εγκαταστάσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των ξένων μεγάλων ποδηλατικών ομάδων.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και η δημοτική Αρχή απευθύνουν ευχαριστίες στον Βασίλη Αναστόπουλο και τη SEG Racing Academy για την αμέριστη στήριξη που μας παρέχουν και για την προσπάθειά τους να προβάλλουν τον τόπο μας, μεταφέροντας εικόνες και video στο εξωτερικό.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2018-10-05T11:35:40+00:00 Οκτώβριος 5th, 2018|Δελτία Τύπου, Σημαντικά|
Επιστροφή