Εκτενείς δράσεις καθαρισμού και πρασίνου σε κάθε γωνιά του Δήμου μας

Εκτενείς δράσεις καθαρισμού και πρασίνου σε κάθε γωνιά του Δήμου μας

Σε αγαστή συνεργασία με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη συνεχίζουμε τις δράσεις καθαριότητας και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου σε πολλές γειτονιές των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι δράσεις της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώθηκαν με εργασίες καθαριότητας, συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου στο Λουτράκι, στα δύο ρεύματα ανόδου – καθόδου της οδού Παπανικολάου, στο Πάρκο Δεξαμενής, το Θώδειο στάδιο και στα δύο κοιμητήρια Λουτρακίου – το παλαιό και το νέο-, στην Περιφερειακή οδό προς Περαχώρα και στην οδό Νικολοπούλου, τους Αγίους Θεοδώρους, στην περιοχή Πευκάκια, το μνημείο των 50 πεσόντων και σε οικισμούς, την Περαχώρα, τα Ίσθμια, το Καλαμάκι και την Κυρά Βρύση.

Το πρόγραμμα καθαριότητας, φροντίδας και συντήρησης πρασίνου θα συνεχιστεί κυκλικά σε όλες τις γειτονιές και τα σημεία του Δήμου μας και την ερχόμενη εβδομάδα.

 

2023-05-12T15:17:37+00:00 Μάιος 12th, 2023|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή