Καλωσορίζουμε το “Cosmogym Summer 4all” στον Δήμο μας για 3η συνεχόμενη φορά

Καλωσορίζουμε το “Cosmogym Summer 4all” στον Δήμο μας για 3η συνεχόμενη φορά

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Αθανάσιος Παπαθανασίου με τον Πρόεδρο της Αθλητικής Πολιτιστικής Ένωσης «Γιτάνη» Συμεών Σκουτέρη, την Marketing & Social Media Manager Μιράντα Σκουτέρη και τον Sport Event Manager του Sportcamp Χαράλαμπο Πελέκη, το πρωί της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι τα ζητήματα που αφορούν στην άρτια διεξαγωγή της αθλητικής διοργάνωσης «Cosmogym Summer 4All» που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου 2022, στο Πάρκο Παραλίας Λουτρακίου. Εκτός από το καθαρά γυμναστικό μέρος της εκδήλωσης, με συμμετοχή ομάδων από το εξωτερικό και απ’ όλη την Ελλάδα, θα υπάρχουν παράλληλα events σε διάφορους χώρους της πόλης του Λουτρακίου και του Δήμου.

Το «Cosmogym Summer 4All» αποτελεί ένα πολιτιστικό και γυμναστικό φεστιβάλ που αναδεικνύει την αγάπη για τον αθλητισμό, τον χορό και τη ζωή. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, ομάδες γυμναστικής με 400 συμμετοχές ημερησίως από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα συναντηθούν στο Λουτράκι. Επισκέπτες και τουρίστες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν και παρακολουθήσουν ένα λαμπρό γυμναστικό θέαμα στο Πάρκο Παραλίας της πόλης μας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση της Cosmogym, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Φορείς υλοποίησης του event είναι η Α.Π.Ε. «Γιτάνη» και το Sportcamp.

Ο Δήμαρχος δήλωσε : «Μετά από 2 χρόνια πανδημίας και περιορισμών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, το “Cosmogym Summer 4all” επιστρέφει και θα είναι η διοργάνωση που θα μας γεμίσει με καλή διάθεση και αισιοδοξία. Στόχος μας είναι να προάγουμε την αξία μιας διοργάνωσης σαν και αυτή, όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για την τοπική κοινωνία. Τα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα είναι συνυφασμένα με την ευημερία κάθε κοινωνίας και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υποστηρίζει εμπράκτως τέτοιες δράσεις που συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και την προβολή του τόπου μας».

2022-02-25T15:21:13+00:00 Φεβρουάριος 25th, 2022|Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή