Σακελλαρίου Αναστάσιος

2744067978

info@loutraki.gr

Δημαρχείο Λουτρακίου,Ιάσονος   1,  Λουτράκι  20300

Σακελλαρίου Αναστάσιος

Αντιδήμαρχος Α.Α., Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας

Ο Αναστάσιος Σακελλαρίου γεννήθηκε το 1969 στο Λουτράκι όπου και κατοικεί μόνιμα.

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Υπηρέτησε την ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση επί 15 συναπτά έτη, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με αγάπη και μεράκι. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με αντικείμενο τις «Στρατηγικές διαχείρισης περιβάλλοντος καταστροφών και κρίσεων» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Διαχείριση Κρίσεων στις Σχολικές Μονάδες και τις Στρατηγικές Αειφόρου Ανάπτυξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ως αθλητής με την ομάδα Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου και στη συνέχεια, επαγγελματικά ως προπονητής. Είναι προπονητής Βόλεϊ – Α’ κατηγορίας – και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Προπονητών Πετοσφαίρισης. 

Τη διετία 2007-2009 υπηρέτησε ως ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας Αθλητισμού & Πολιτισμού. 

Από το 2014-2018, διετέλεσε Αντιδήμαρχος στους Τομείς Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού & Κοινωνικής Μέριμνας και στη συνέχεια, από το 2019 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου, Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών. Είναι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, από το 2014 έως σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Νάντια Χατζοπούλου και έχουν δύο γιους, τον Γιάννο και τον Κωνσταντή.


Σήμερα, είναι Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, με θητεία από 05.09.2021 έως και 04.09.2022, με τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες:

  • της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 10 του ισχύοντος Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας, και αφορούν το Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων (10Α), το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου (10§Β), το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας (10§Γ), από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (10§Δ) μόνο αυτές του Γραφείου Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων (άρθρο 10§Δ.Δ.), και το Τμήμα Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) (10§Ε).
  • της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 11 του ισχύοντος Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας, και αφορούν το Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών (11Α) καθώς και το Τμήμα Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου (11§Β).
  • της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής (άρθρο 12 του Ο.Ε.Υ.) και συγκεκριμένα του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (12Α), αρμοδιότητες που αφορούν στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (άρθρο 12§Α.Α2).
  • της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (άρθρο 13 του Ο.Ε.Υ.) αρμοδιότητες που αφορούν στο Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας (13Β) καθώς κι εκείνες που γενικότερα σχετίζονται με το εν λόγω Τμήμα & απορρέουν από τις διατάξεις της παρ. στ’ του άρθρου 75 του ν. 3463/2006, όπως συμπληρώθηκαν από τις διατάξεις του άρθρου 94 του ν. 3852/2010.
  • αρμοδιότητες Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
  • Αναπληρώνει τον Δήμαρχο σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του (νόμιμος αναπληρωτής Δημάρχου).
  • Εκτελεί χρέη Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  • Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου θα τελεί τους Πολιτικούς Γάμους.
  • Συνεργάζεται με τους Προέδρους των Συμβουλίων των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου-Περαχώρας για την επίλυση θεμάτων και προβλημάτων τους.
  • Με την ιδιότητα του αντιδημάρχου, ορίζεται τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Στον ανωτέρω παρέχεται το δικαίωμα της εξουσιοδότησης υπογραφής εγγράφων που αφορούν στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του και τις πάσης φύσεως αιτούμενες άδειες των υπαλλήλων που υπηρετούν στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.

2022-02-10T10:32:41+00:00 Απρίλιος 1st, 2018|
Επιστροφή