Ράτης Σπυρίδωνας

27410 68232

info@loutraki.gr

Δημ. Κατ/μα Άγ. Θεοδώρων,ΠΕΟΑΚ   ,  Αγ. Θεόδωροι  20003

Ράτης Σπυρίδωνας

Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1976 στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας από τον Γεώργιο και την Γεωργία Ράτη.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων το 1994.

Από το 1996 ασχολείται με την επιχείρηση «REAL ESTATE» και με την κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 από την οικογένειά του.

Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού, όπου μέχρι σήμερα είναι μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου «Α.Σ. Αγ. Θεόδωροι». Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Συμμετείχε για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές το 2006 με το συνδυασμό του Γεώργιου Σοφία «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», όπου και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Το 2010 εξελέγη δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη και επανεξελέγη το 2014. 

Κατά το διάστημα 2008 – 2012 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ύδρευσης του Δήμου Αγίων Θεοδώρων και από το 2017 έως σήμερα διατελεί Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων.


Σήμερα, είναι Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, με θητεία από 05.09.2021 έως 04.09.2022, με τις παρακάτω κατά τόπο αρμοδιότητες που αφορούν τις Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες με έδρα τους Αγίους Θεοδώρους, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 17 του ισχύοντος ΟΕΥ:

Έχει την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα, ήτοι: αρμοδιότητες Γραφείου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών-Κ.Ε.Π (17§Α.),  αρμοδιότητες Γραφείου Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη (17§Β), αρμοδιότητες Γραφείου Οικονομικών Θεμάτων (17§Γ) και αρμοδιότητες Γραφείου Συντήρησης Υποδομών (17§Δ).

  • Παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των εργασιών, που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα και συνεργάζεται με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.
  • Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα.
  • Συνεργάζεται με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας για την επίλυση των προβλημάτων.
  • Συνεργάζεται με τον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την καθαριότητα όλων των κοινόχρηστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας.
  • Με την ιδιότητα του αντιδημάρχου, ορίζεται τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στον ανωτέρω παρέχεται το δικαίωμα της εξουσιοδότησης υπογραφής εγγράφων (βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα) που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Θεοδώρων.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.

2022-02-08T13:11:12+00:00 Απρίλιος 1st, 2018|
Επιστροφή