Σύσκεψη για τις τσούχτρες σε Κορινθιακό

Σύσκεψη για τις τσούχτρες σε Κορινθιακό

 

Συμμετοχή του Δημάρχου Γιωργος Γκιωνης στη σύσκεψη για τις τσούχτρες σε Κορινθιακό και Πατραϊκό Κόλπο που διενεργήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού, και του Γενικού Γραμματέα Διονύση Τεμπονέρα.
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποτελεί τον μοναδικό Δήμο που έχει υλοποιήσει ενέργειες για την αντιμετώπιση του φαινομένου ήδη από τον Ιούλιο 2017.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες οι βουλευτές Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη και Ψυχογιός Γιώργος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης, η Βουλεύτρια Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου, ο Κωστοπαναγιώτου Ηλίας Βουλευτής Φωκίδας Συριζα, ο βουλευτής Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Μπαλαμπάνης. Συμμετείχαν ακόμα, Δήμαρχοι ή εκπρόσωποι των Δημάρχων Πάτρας, Αιγιάλειας, Ναυπάκτου, Ξυλοκάστρου, Δελφών, Διστόμου – Αντικύρων, Κιάτου, Κορίνθου, δύο εκπρόσωποι από το ΕΛΚΕΘΕ, εκπρόσωποι άλλων φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

2018-05-03T09:21:04+00:00 Απρίλιος 20th, 2018|Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή