Ο Δήμος μας βράβευσε τα δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν στη Σχολική Δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!» 2019-2020

Ο Δήμος μας βράβευσε τα δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν στη Σχολική Δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!» 2019-2020

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, για τη διαδικτυακή ανακύκλωση που πραγματοποίησαν στη Σχολική Δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!» 2019-2020. Η σχολική δράση υλοποιήθηκε από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Followgreen.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λουτρακίου, παρουσία του Δημάρχου κ. Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Σωτήρη Πέρρα και των εκπροσώπων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. Αναφερόμενος στην εντυπωσιακή προσπάθεια των μαθητών να ενημερωθούν για θέματα ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος τόνισε πως η φετινή συμμετοχή είχε μία επιπλέον σημασία για όλους, αλλά κυρίως για τους μικρούς μαθητές, εξαιτίας των νέων συνθηκών που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Ο κ. Γκιώνης θέλοντας να τιμήσει τους μαθητές για την προσπάθεια τους, παρέδωσε στη Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού σχολείου Λουτρακίου που πρώτευσε στη σχολική δράση κ. Κανέλλα Κόσσυβα, έπαινο συμμετοχής, χρηστικό δώρο, καθώς επίσης, ένα δεντράκι για να φυτέψει στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Επαίνους συμμετοχής έλαβαν επίσης, για την δεύτερη θέση το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας και για την τρίτη θέση το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου. Τις επόμενες μέρες, όλα τα σχολεία θα παραλάβουν επαίνους συμμετοχής για την προσπάθειά τους.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων θα συνεχίσει την πρωτοβουλία και την ερχόμενη σχολική χρονιά, όπου θα ενισχύσει τις περιβαλλοντικές δράσεις για την ευαισθητοποίηση των μαθητών.

Δείτε στο infographic τα αποτελέσματα της Σχολικής Δράσης «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!»

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2020-06-22T13:36:15+00:00 Ιούνιος 22nd, 2020|Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή