Νέα διάκριση για το Loutraki Thermal SPA

Νέα διάκριση για το Loutraki Thermal SPA

Στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού «Treasures of Greek Tourism 2019» συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ο οποίος παρέλαβε το Πιστοποιητικό «Βέλτιστες Πρακτικές στον Τομέα του Τουρισμού Υγείας» που απονεμήθηκε στο Loutraki Thermal SPA, από τον CEO της διοργανώτριας εταιρείας, κ. Σπύρο Χτενά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου 2019, στο Grande Bretagne Hotel Athens, από την εκδοτική εταιρεία New Times, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Πρόκειται για ακόμη μια σπουδαία διάκριση που λαμβάνει το σύγχρονο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου καθώς επιλέχθηκε, ύστερα από έρευνα της New Times, ανάμεσα σε 227 επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού και αποτελεί την επικύρωση των αναβαθμισμένων προϊόντων και υπηρεσιών και τη διασφάλιση της τουριστικής εμπειρίας ποιότητας που παρέχει το Loutraki Thermal SPA.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού, όπως ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SEAJETS κ. Μάριος Ηλιόπουλος καθώς επίσης, με κυβερνητικά και πολιτικά στελέχη, όπως ο πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απένειμε βραβεία επιχειρηματικής αριστείας για το Amada Colossos Resort στον Διευθύνων Σύμβουλο της Colossos SA κ. Άρη Σουλούνια, για τον ξενοδοχειακό Όμιλο Louis Hotels στον Louis Hotels Corfu Area Manager κ. Ποσειδώνα Θεοδώρου, για την εταιρεία ARYZDA Greece sτον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σεραφείμ Κόλλια και για την PURATOS Hellas στον Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης κ. Αντώνιο Σαλεβουράκη.

Με το πέρας της λαμπρής εκδήλωσης, ο κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις επιχειρήσεις που έλαβαν τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας καθώς η προσφορά τους στον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία είναι μεγάλη. Η εφαρμογή επενδυτικών σχεδίων από μεγάλες τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, μας δίνουν ισχυρά δείγματα αισιοδοξίας πως ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας. Η βράβευση του υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς καθώς προέρχεται από έναν θεσμό που αξιολογεί αντικειμενικά τις ελληνικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού. Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού Υγείας και του Ιαματικού Τουρισμού του Δήμου μας, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και προοπτικές. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη όλων!».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

2019-12-20T12:48:41+00:00 Δεκέμβριος 20th, 2019|Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή