Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων της πανήγυρης με αφορμή τον εορτασμό του Γενεθλίου της Θεοτόκου.

Συγχαίρει το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Περαχώρας, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και την Εταιρεία Ιδιωτικής Ασφάλειας για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν και τους ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.  Προσέφεραν τα μέγιστα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του τετραημέρου.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους υπαλλήλους του Δήμου που για μια φορά ακόμη προσέφεραν τα μέγιστα και με υπεράνθρωπες προσπάθειες ανταποκρίθηκαν στα δύσκολα καθήκοντά τους αναφορικά προς τη διατήρηση της  καθαριότητας.

Συγχαίρει επίσης και ευχαριστεί την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου που με την άψογη παρουσία της  πλαισίωσε την γιορτή της Παναγίας.

Επιπλέον η  παρουσία του Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου και η συμμετοχή του πολυπληθούς κλήρου, προσέδωσαν λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Σημαντική η παρουσία του πολιτικού κόσμου που τίμησε τον Δήμο μας και συγκεκριμένα των κ.κ. Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γ. Δέδε, Βουλευτών Ν. Κορινθίας Γ. Τσόγκα, Μ. Θελερίτη, Γ. Ψυχογιού, Χρ. Δήμα, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη,  Αντιπεριφερειάρχη Π. Καλλίρη, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Απ. Παπαφωτίου, Περιφερειακών Συμβούλων, τέως Υπουργού Ν. Ταγαρά , Αντιδημάρχου Δήμου Κορινθίων Κ.Παρτσινέβελου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και

 

Τοπικών Συμβούλων Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Διοικητού Σχολής Μηχανικού Ηλ. Αρσένου, Διευθυντή Διεύθυνσης Μηχανικού Ν. Λάλου, Διοικητού Πυροσβεστικού Σώματος Κορίνθου Θ. Βάγια, Λιμενάρχη Κορίνθου Π. Πολυζωίδη, Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης  Κορίνθου Σ. Σκλάβου.

Ευχαριστίες επίσης σε όλο τον κόσμο που επισκέφτηκε και  τίμησε με την παρουσία του την πόλη μας.

 

                                                                 Εκ του Γραφείου Τύπου

2018-09-12T12:49:55+00:00 Σεπτέμβριος 11th, 2018|Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή