Επενδύουμε στον Τουρισμό με τη δημιουργία Κόμβου Υδατοδρομίων στον Δήμο μας

Επενδύουμε στον Τουρισμό με τη δημιουργία Κόμβου Υδατοδρομίων στον Δήμο μας

Η στοχευμένη πορεία της Δημοτικής Αρχής Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη προς την επιτυχία μιας προσπάθειας τεσσάρων ετών, με κεντρικό στόχο τη δημιουργία σημαντικού κόμβου υδατοδρομίων ο οποίος θα αποτελέσει το μοχλό περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού σε συνδυασμό με τη προσέλκυση κρουαζιέρας, συνεχίζεται.

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με την 1η αεροπορική εταιρεία υδροπλάνων EAGLE Seaplanes κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Πρόεδρος κ. Ricardo Faria Nikolopoulos ανακοίνωσε ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει στην παραγγελία 13 υδροπλάνων και δεσμεύτηκε ότι έως τα τέλη Μαρτίου 2020 έως τρία από αυτά θα καλύπτουν πτήσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Director of operation της εταιρείας κ. Χρήστος Κουφός, ο Air safety & security Manager κ. Δημήτρης Μπέλλος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου κ. Κώστας Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων κ.κ. Κώστας Παντελέου, Σάκης Παπαθανασίου και Σωτήρης Πέρρας. Ευχαριστούμε θερμά την Βουλευτή ΝΔ Νομού Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη, τον Πρόεδρο ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο και τον Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σπύρο Σταματόπουλο για την παρουσία τους στη συνάντηση και για την στήριξη του project των Υδατοδρομίω στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

2019-12-08T23:20:16+00:00 Δεκέμβριος 7th, 2019|Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή