Επεκτείνεται η δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Υοurmarket.gr

Επεκτείνεται η δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Υοurmarket.gr

Δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων επεκτείνει τη δράση του και συμμετέχει στη συλλογή αγαθών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Υοurmarket.gr.

Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό τρόπο συλλογής αγαθών ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου μας, από όποιο σημείο κι αν βρίσκονται, μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού τους τηλεφώνου.

Με τη νέα εφαρμογή, ο καταναλωτής επιλέγει από τα έτοιμα πακέτα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που είναι καταχωρημένα στην πλατφόρμα, ανάλογα με το χρηματικό ποσό που επιθυμεί να διαθέσει. Με την επιλογή του προσφερόμενου πακέτου, ο καταναλωτής επιλέγει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στο οποίο θέλει να κάνει την προσφορά του και πραγματοποιεί την δωρεά του.

Η πλατφόρμα ξεκίνησε τη λειτουργία της την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και το online Super Market http://www.yourmarket.gr/ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Καρρά Νικόλαο στο τηλέφωνο 2744360151 ή στο e-mail: nikos.karras@loutraki.gr.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2018-10-02T20:24:16+00:00 Οκτώβριος 2nd, 2018|Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή