ΑΝΑΡΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΡΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ

Αποδίδουμε τον ελάχιστο φόρο τιμή στους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Η ματαίωση της παρέλασης για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, της δοξολογίας και της κατάθεσης στεφάνων για προληπτικούς λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας δεν απαξιώνει ούτε μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του του 1821.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα αναρτήσει την ελληνική σημαία σε όλα τα δημοτικά καταστήματα αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Προτρέπουμε και απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες του Δήμου μας να αναρτήσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους την ελληνική σημαία, το ιερό σύμβολο του ελληνικού έθνους και της ορθοδοξίας, στα μπαλκόνια και στα σπίτια τους, ως έκφραση της εθνικής μας ενότητας, της θρησκευτικής μας πίστης και των οραμάτων του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία.

Η ματαίωση των στρατιωτικών παρελάσεων και των παρελάσεων της μαθητιώσας νεολαίας προβλέπεται στο άρθρο 20 του ΦΕΚ Α 55/11.03.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του».

2020-03-20T14:24:30+00:00 Μάρτιος 20th, 2020|Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή