ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων απευθύνει έκκληση προς τους «ετεροδημότες» να μην ταξιδέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων απευθύνει έκκληση προς τους «ετεροδημότες» να μην ταξιδέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους

Αγαπητοί μας «ξενιτεμένοι» συνδημότισσες και συνδημότες,

Το Πάσχα, η σημαντικότερη εορτή της Χριστιανοσύνης είναι για όλους εμάς μια μεγάλη γιορτή  πλούσια σε έθιμα και παραδόσεις που κάθε χρόνο περιμέναμε με χαρά και προσμονή να ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε μαζί. Με τον ερχομό σας ζωντάνευαν οι πόλεις και τα χωριά μας, γεμίζαμε τις εκκλησίες και καλωσορίζαμε τον εορτασμό της Ανάστασης. Οι γειτονιές μας, οι αυλές μας, τα σπίτια μας και οι καρδιές μας γέμιζαν με παιδικά χαμόγελα και φωνές, συγγενείς και φίλους, με τραγούδια, εδέσματα και μυρωδιές από το παραδοσιακό σούβλισμα του αρνιού.

Το φετινό Πάσχα όμως, θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα καθώς μας βρίσκει εν μέσω μιας πανδημίας που μαστίζει τον πλανήτη και τη χώρα μας και δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε όπως κάθε χρόνο. Σας παρακαλούμε όπως υπακούσετε πιστά τις  οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και να αναβάλλετε την κάθοδό σας στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας. Το μόνο αποτελεσματικό μέσο Άμυνας και Προστασίας είναι η απομόνωση του καθενός στον χώρο του.

Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τις οικογένειες μας και τους αγαπημένους μαςγια να μπορέσουμε να υποδεχτούμε όλοι μαζί υγιείς, χωρίς καμία απουσία, το καλοκαίρι και όλες τις γιορτές που περιμένουμε να έρθουν για να γιορτάσουμε μαζί, δυνατοί και ενωμένοι.

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

Ο Δήμαρχος 

Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

2020-04-16T00:51:22+00:00 Απρίλιος 10th, 2020|Ανακοινώσεις, Σημαντικά|
Επιστροφή